Qui som

Segur que si ha de prendre la decisió perquè sigui la seva assessora, voldrà conèixe’m una mica.

Soc diplomada en Relacions Laborals, i vaig iniciar la meva carrera professional fa més de 20 anys. A poc a poc em vaig endinsar i especialitzar en les àrees de comptabilitat, controlling i finances de grans empreses. Fa 15 anys vaig fer un Màster Executiu en Direcció Financera i a partir d’aquí vaig estar com a responsable de Comptabilitat i Controlling en grans empreses.

Especialitzada en Control de Costos, Comptabilitat i Gestió de Tresoreria.

Fa 10 anys, a part de la meva feina en gran empresa com a responsable de Comptabilitat i Controlling, vaig iniciar un projecte empresarial juntament amb la meva germana on sempre he gestionat la part financera i de Recursos Humans.

Des de fa uns anys que ha anat agafant forma un projecte propi, volia aportar a les petites empreses i autònoms la meva experiència des de l’exterior, és a dir, des d’una assessoria. La idea, no era una “Gestoria Convencional”, era més un Acompanyament a l’empresari en la gestió de les àrees on tinc molta experiència des de dins, sé perfectament on les empreses necessiten suport i quins són els problemes i “mals de cap” habituals en la gestió empresarial.

Des de finals de 2021 que vaig fer realitat el projecte Cusidó Assessors, tinc la satisfacció d’ajudar als petits empresaris en la gestió del dia a dia dels seus negocis, tant en acompanyament econòmic i de recursos humans, com en la gestió de la documentació.

M’agrada posar ordre als números, trobar un sentit i que mostrin la realitat de les empreses.

Soc una persona molt activa, inquieta i metòdica i m’agradaria poder-lo acompanyar en aquest camí, si més no, que valorés com el puc ajudar.